top of page

Prisijunkite prie daugiau nei 700 pranešėjų ir 8000 technologijų pramonės lyderių bei inovatorių pasaulinėje konferencijoje "Women In Tech 2024"



Viktorija Trimbel, "Coinvest Capital" direktorė, vakar kalbėjo " WOMEN IN TECH GLOBAL CONFERENCE 2024" (vykstanti 2024 m. balandžio 23-25 dienomis, virtualiai ir gyvai) apie technologijų lyderystę, inovacijas, karjeros augimą ir pasaulinį poveikį.


Šis pasaulinis renginys suvienija 100 000 technologijų srities moterų, kad jos kryptingai ir paveikiai skatintų pokyčius. Pasaulinė konferencija "Women in Tech Global Conference 2024" - tai jau penktą kartą rengiama didžiausia virtualioji technologijų konferencija, skirta moterims, dirbančioms technologijų srityje.


Viktorijos pranešime "Women With Wings" ("Moterys su sparnais") daugiausia dėmesio skirta iššūkiams bei galimybėms moterims investuoti į startuolius ir moterims steigėjoms pritraukti finansavimą. Women WIth WIngs - neformalus verslo angelų ir rizikos kapitalo moterų investuotojų klubas, kurį įkūrė kolegė rizikos kapitalo investuotoja Sandra Golbreicht, vadovaujanti partnerė Baltic Sandbox Ventures fonde. Tai tarpusavio ryšių tinklas, kuris susitinka internetu ir gyvai, organizuoja paralelinius renginius moterims rizikos kapitalo investuotojoms per pagrindines Europos startuolių konferencijas. Viktorija pasidalijo savo istorija ir įžvalgomis, kuo pasižymi puiki startuolio įkūrėja ir kuo pasižymi puiki verslo angelė investuotoja, taip pat patarimais ir patirtimi, kuria gali pasinaudoti kitos kolegės moterys, kad sėkmingai veiktų šioje konkurencingoje srityje.


Dar 2020 m. Viktorija dalyvavo inauguracinėje "Women In Tech" konferencijoje kaip viena iš iniciatyvos "Helmet-based Ventilation", bendraįkūrėjų kartu su Aurika Savickaite ir Deividu Lukausku ir tapo finalininkais kategorijoje "Moterų vadovaujamas startuolis technologijų srityje 2020".



Gaukite konferencijos bilietus čia: https: //www.womentech.net/women-tech-conference


Šių metų konferencijos tema plėtojama technologijų lyderystės, technologijų naujovių, karjeros augimo ir to, kaip mes galime daryti įtaką ir kartu kurti ateitį, srityje. Šios temos bus nagrinėjamos trijuose virtualiuose ir viename gyvame aukščiausiojo lygio susitikimuose bei įvairiuose papildomuose renginiuose įvairiose Šiaurės Amerikos ir Europos vietose.


Virtualioje erdvėje:

  • Balandžio 23 d. "Chief in Tech"

  • Balandžio 24 d. "Key Tech"

  • Balandžio 25 d. Karjeros perspektyvų sesija

Gyvai:

  • Balandžio 23 d. Niujorko "Chief in Tech" ir vadovų tinklų vakarienė

  • Balandžio 23-25 d. Bendruomenės gretutiniai renginiai visame pasaulyje


#WTGC2024 dalyvaus technologijų profesionalai, pramonės inovatoriai, apie 8000 WomenTech tinklo ambasadorių iš 172 šalių ir daugiau nei 700 pranešėjų iš viso pasaulio. Konferencijoje dalyvaus vadovai ir moterys, užimančios C lygio pozicijas technologijų sektoriuje, taip pat technologijų lyderės iš tokių bendrovių kaip "Amazon", "Google", "Meta", "Microsoft" ir daugelio kitų.


Įkvėpkite, prisidėkite ir keiskite situaciją


"Pasaulinė konferencija "Women in Tech" yra puiki proga technologijų srities moterims susivienyti ir pasisemti įžvalgų iš industrijos lyderių. Šiemet džiaugiamės galėdami priimti daugiau C lygio pranešėjų ir nukreipti savo pastangas į įtraukaus, sąžiningo ir tvaraus pasaulio kūrimą. Nekantriai laukiame, kada galėsime motyvuoti ir įgalinti dalyvius siekti teigiamų pokyčių tiek savo profesiniame kelyje, tiek visame pasaulyje", - dalijasi Anna Radulovski, "WomenTech Network" įkūrėja ir generalinė direktorė.


"Įvairialypė technologijų pramonė yra raktas į pasaulio ir techninės darbo jėgos transformaciją. Džiaugiuosi galėdama kalbėti konferencijoje "Women in Tech", palaikyti ir įkvėpti moteris visame pasaulyje jų kelyje orientuojantis technologijų industrijoje, kuriant startuolius, investuojant į juos ir pristatant inovacijas pasauliui. Skatiname lygias galimybes visiems ir džiaugiamės, kad mūsų fondo portfelyje yra ilgas ir puikus moterų steigėjų bei investuotojų sąrašas", - pabrėžia Viktorija Trimbel, "Coinvest Capital" direktorė.


Moterų vadovaujamos Coinvest Capital fondo portfelio įmonės


Didžiuojamės ir džiaugiamės galėdami investicijomis prisidėti prie daugelio talentingų moterų kuriamų inovacijų Lietuvos startuolių ekosistemoje. Tarp fondo portfelio įmonių, kurioms vadovauja ar svarbiose pareigose dirba moterys, yra:


Apie Women Tech Network


Šioje išskirtinėje virtualioje konferencijoje dalyviams suteikiama galimybė bendrauti su žymiais technologijų srities atstovais, dalijamasi pranešėjų įžvalgomis, vyksta interaktyvios diskusijos, praktiniai seminarai, karjeros paroda ir virtualios ryšių užmezgimo sesijos. Ši visapusiška patirtis leidžia dalyviams gauti naudingų patarimų, praktinių įgūdžių, plėsti profesinį tinklą ir siekti karjeros technologijų srityje.


Organizacijos, remiančios "WomenTech Network" renginius, siekia, kad technologijų pramonė būtų įvairesnė ir labiau įtraukianti, todėl suteikia daugiau nei 10000 stipendijų moterims dalyvauti konferencijoje. Tarp nuolatinių partnerių yra " Akamai", "Bloomberg", Carnegie Mellon universitetas, "Celonis", "Coca-Cola", "Enbridge", "Howdy", HP, "Luxoft", "NetApp", "New Relic", "Qualtrics", "Rakuten Kobo", "Rangle", "Synopsys", "TaxFix", "Yelp" ir daugelis kitų.


Šimtai organizuojamų renginių, " WomenTech Network" ambasadorės visuose žemynuose ir išties pasaulinis dėmesys - "WomenTech Network" yra atspirties taškas bet kuriuo karjeros etapu dirbančioms moterims, norinčioms užmegzti ryšius su bendraminčiais, įkvepiančiais pranešėjais, pirmaujančiomis technologijų įmonėmis ir novatoriškais startuoliais, kurių misija skatinti teigiamus pokyčius ir puoselėti įvairovės, įtraukties ir dalyvavimo kultūrą.


Virtualioje renginių platformoje veikia moderniausios technologijos ir siūloma daug galimybių užmegzti ryšius. Be to, partnerių ir karjeros paroda suteikia dalyviams galimybę užmegzti ryšius su įmonėmis, kurios remia " WomenTech Network" ir šiuo metu ieško darbuotojų.


Bilietus įsigykite čia: https: //www.womentech.net/women-tech-conference

Žiniasklaidos akreditacija čia: https: //www.womentech.net/women-tech-conference/media-accreditation

Kreiptis dėl stipendijos čia: https: //www.womentech.net/apply-for-scholarship


Prisijunkite prie misijos ir didinkite žinomumą "X", "Facebook" ir "LinkedIn" tinkluose, kad 100 000 moterų susiburtų ir kryptingai bei paveikiai skatintų pokyčius. Visi, norintys prisijungti prie WomenTech Network, gali rasti išsamią informaciją apie visus pasaulinius renginius, naujienas ir atnaujinimus čia: https://www.womentech.net. Dėl partnerystės su "WomenTech Network" susisiekite su Anna Radulovski arba rašykite el. paštu partnerships@womentech.net.


WomenTech Network yra viena iš pirmaujančių pasaulyje technologijų srityje dirbančių moterų bendruomenių, vienijanti daugiau nei 9 000 pasaulinių ambasadorių, atstovaujančių 179 šalims. Iki šiol su šiuo tinklu bendradarbiavo 104 000 technologijų lyderių, kurie puoselėja įvairialypį pasaulinį tinklą, pasiekiantį 3,7 mln. žmonių. WomenTech Network siekia įgalinti moteris technologijų srityje per lyderystės ugdymo, profesinio augimo ir mentorystės programas. WomenTech Network reguliariai organizuoja karjeros kontaktų renginius ir pasaulinę technologijų konferenciją, kad tinklo narės galėtų užmegzti ryšius su panašiai mąstančiomis specialistėmis ir sužinoti apie įsidarbinimo galimybes pirmaujančiose įmonėse, kurios vertina įvairovę.

Daugiau informacijos rasite adresu https://www.womentech.net/


Kontaktai žiniasklaidai:

Anna Radulovski ir komanda press@womentech.net

JAV: +1 650 6030080 UK: +44 20 32900380 ES: +352 661 536253

0 peržiūrų0 komentarų
bottom of page